Skip links

Reklame indhold

Stroemtilbud.dk er reklamefinansieret, og du vil derfor opleve sammenligningsoversigt og artikler, som er markeret med “Annonce” og/eller “Reklame”. Det betyder, at produktet er sponsoreret af en samarbejdspartner.

Affiliate links

I vores sammenligningsoversigt samt artikler, benytter vi affiliate links (henvisningslinks/reklame links). Dette betyder, at vi muligvis modtager kommission, når du køber et produkt eller en service hos den samarbejdspartner, som vi henviser til. Dette betyder dog ikke, at det bliver dyrere for dig at købe produktet. Du betaler kun den pris, som fremgår hos den henviste samarbejdspartner.

Links til andre hjemmesider

Stroemtilbud.dk, som er ejet af Loehdehansen.com, kan indeholde links til tredjeparts websteder eller tjenester, der ikke ejes eller kontrolleres af Loehdehansen.com.

Loehdehansen.com og/eller Stroemtilbud.dk har ingen kontrol over, og påtager sig intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitik eller praksis af enhver tredjeparts hjemmeside eller tjeneste. Du anerkender og accepterer, at Loehdehansen.com ikke er ansvarlig eller erstatningspligtig, hverken direkte eller indirekte, for eventuelle skader eller tab forårsaget, eller påstås at være forårsaget af eller i forbindelse med brug af eller tillid til sådanne indhold, varer eller tjenester tilgængelige på eller via sådanne webshops eller tjenester.

Kontakt os

Har du spørgsmål til ovenstående eller generelt til reklame indholdet på Stroemtilbud.dk, er du velkommen til at rette henvendelse til Loehdehansen.com.